map left
1097 Budapest, Gubacsi út 47.
Tel.: +36-1/219-5314
Mobil: +36-20/230-71-24
1086 Budapest, Dobozi utca 7-9. 
Tel.: +36-1/313-7056
Mobil: +36-20/955-10-11
4400 Nyíregyháza, Jég u. 2
Tel.: +36-42/401-912
Mobil: +36-20/230-69-92
 
Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8-17 óráig
Péntek: 8-14 óráig
 
 
 icon pipa Több ezer elégedett vásárló!
 icon pipa Barátságos kiszolgálás!
 icon pipa Óriási raktárkészlet!
 icon pipa Utánvét vásárlási lehetőség!
 icon pipa Gyors szállítás a GLS-sel!
 icon pipa Visszadási garancia!

Barátaink

árfolyam
Ha külföldre utazik a család, természetesen az ottani pénznem szükséges, hogy külföldön tartózkodhasson. Hogyha ez szükséges, akkor egy valutaváltó üzlet szükséges az utazók részére. Természetesen a pénznem tekintetében az árfolyam egy nagyon fontos tényező lehet. Ez mindig változik, akár napról-napra is változik az érték. A weblapunkon található valutaváltó segítségével megtudhatja a jelenlegi árfolyam értékét.
árfolyam
jura kávégép
Elmondható végülis, hogy mostanság elég sokan szeretnek kávézni, és ez állandóan csak bővülni fog. Többen viszont ezt élményt is a létező legjobb környezetben kívánják kivitelezni, az otthonukban. Ehhez viszont elengedhetetlen kellék a kávégép. Vállalkozásunk kínálatában sokféle kávégép típus van. Az egyik legnépszerűbb viszont a Saeco kávégép. Amennyiben Ön is kávégépet kíván vásárolni, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal!
jura kávégép
mágneses tábla
Mágneses táblaeladásával foglalkozik cégünk. Ilyen irodai kiegészítőkre szüksége lehet a cégtulajdonosoknak, ugyanis nem csak a fotelekre lehet szüksége egy iroda berendezésekor. Gondot okozhat viszont az áruk megvásárlása, amennyiben nincs idő elmenni érte. Az általunk üzemeltetett irodaszer webáruház a legjobb megoldásnak tűnik az Ön számára is. Mostanában egyre kelendőbb a mágneses tábla termékünk. Hogyha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra.
mágneses tábla
keresőoptimalizálás
A mi munkánk az, hogy a Google keresőjében a weblapját a találati lista elejére hozzuk az Ön által megadott kulcsszavakra.
keresőoptimalizálás
friss hírek
Honlapunkon leginkább a hírek vannak. Ez mindenkinek kiváló lehet, elvégre a mai világban az info immáron elengedhetetlen komponense az életnek. A hírek révén bármiféle eseményt megtudhatnak. Sajnálatos módon ez rengeteg alkalommal valamiféle politikai rossz hír.
friss hírek
költöztetés
Bizonyára többen léteznek olyan egyének, akik számára a szállítás nem éppen oldható meg. Ekkor ajánlott egy olyasféle vállalkozást megkeresni, aki a költöztetés, vagy a bútorszállítás területén tevékenykedik, többnyire egy hátfalas gépjármű segítségével. Az ilyesfajta vállalatok viszont akár az irodaköltöztetés területén is ellátják feladatukat.
költöztetés
ágyi poloska irtás
Egyáltalán nem ritka sajnálatos módon a mai világban, hogy egy háztartásnak előbb vagy utóbb szüksége lesz az ágyi poloska irtás szolgáltatásra, ugyanis otthonában megjelentek ezek a rendkívül kellemetlen kártevők. Ez nagy problémákat szokott okozni, hiszen bármikor át tudnak költözni máshova, így folyamatosan terjednek. Az ágyi poloska irtás segítségével ez hamar megszüntethető.
ágyi poloska irtás