map left
1097 Budapest, Gubacsi út 47.
Tel.: +36-1/219-5314
Mobil: +36-20/230-71-24
1086 Budapest, Dobozi utca 7-9. 
Tel.: +36-1/313-7056
Mobil: +36-20/955-10-11
4400 Nyíregyháza, Jég u. 2
Tel.: +36-42/401-912
Mobil: +36-20/230-69-92
 
Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8-17 óráig
Péntek: 8-14 óráig
 
 
 icon pipa Több ezer elégedett vásárló!
 icon pipa Barátságos kiszolgálás!
 icon pipa Óriási raktárkészlet!
 icon pipa Utánvét vásárlási lehetőség!
 icon pipa Gyors szállítás a GLS-sel!
 icon pipa Visszadási garancia!

Barátaink

árfolyam
Ha külföldre utazik a család, természetesen az ottani pénznem szükséges, hogy külföldön tartózkodhasson. Hogyha ez szükséges, akkor egy valutaváltó üzlet szükséges az utazók részére. Természetesen a pénznem tekintetében az árfolyam egy nagyon fontos tényező lehet. Ez mindig változik, akár napról-napra is változik az érték. A weblapunkon található valutaváltó segítségével megtudhatja a jelenlegi árfolyam értékét.
árfolyam
jura kávégép
Elmondható végülis, hogy mostanság elég sokan szeretnek kávézni, és ez állandóan csak bővülni fog. Többen viszont ezt élményt is a létező legjobb környezetben kívánják kivitelezni, az otthonukban. Ehhez viszont elengedhetetlen kellék a kávégép. Vállalkozásunk kínálatában sokféle kávégép típus van. Az egyik legnépszerűbb viszont a Saeco kávégép. Amennyiben Ön is kávégépet kíván vásárolni, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal!
jura kávégép
mágneses tábla
Mágneses táblaeladásával foglalkozik cégünk. Ilyen irodai kiegészítőkre szüksége lehet a cégtulajdonosoknak, ugyanis nem csak a fotelekre lehet szüksége egy iroda berendezésekor. Gondot okozhat viszont az áruk megvásárlása, amennyiben nincs idő elmenni érte. Az általunk üzemeltetett irodaszer webáruház a legjobb megoldásnak tűnik az Ön számára is. Mostanában egyre kelendőbb a mágneses tábla termékünk. Hogyha felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra.
mágneses tábla
keresőoptimalizálás
A mi munkánk az, hogy a Google keresőjében a weblapját a találati lista elejére hozzuk az Ön által megadott kulcsszavakra.
keresőoptimalizálás
friss hírek
Honlapunkon leginkább a hírek vannak. Ez mindenkinek kiváló lehet, elvégre a mai világban az info immáron elengedhetetlen komponense az életnek. A hírek révén bármiféle eseményt megtudhatnak. Sajnálatos módon ez rengeteg alkalommal valamiféle politikai rossz hír.
friss hírek
költöztetés
Bizonyára többen léteznek olyan egyének, akik számára a szállítás nem éppen oldható meg. Ekkor ajánlott egy olyasféle vállalkozást megkeresni, aki a költöztetés, vagy a bútorszállítás területén tevékenykedik, többnyire egy hátfalas gépjármű segítségével. Az ilyesfajta vállalatok viszont akár az irodaköltöztetés területén is ellátják feladatukat.
költöztetés
bérkalkulátor
Használjon bérkalkulátor programot. Megtudhatja, hogy milyen tételek terhelik az Ön bérét. Nem kell, hogy pontosan tisztában legyen az aktuális szabályozásokkal, mert ez az egyszerű és gyors bérkalkulátor az Ön segítségére lesz. A bérkalkulátoron kívül sok fontos, hasznos dolgot is talál a honlapon. Van szabadságkalkulátor, nettó és bruttó bérkalkulátor, cikkek, változások.
bérkalkulátor
ágyi poloska irtás
Egyáltalán nem ritka sajnálatos módon a mai világban, hogy egy háztartásnak előbb vagy utóbb szüksége lesz az ágyi poloska irtás szolgáltatásra, ugyanis otthonában megjelentek ezek a rendkívül kellemetlen kártevők. Ez nagy problémákat szokott okozni, hiszen bármikor át tudnak költözni máshova, így folyamatosan terjednek. Az ágyi poloska irtás segítségével ez hamar megszüntethető.
ágyi poloska irtás